Bildekor

Bildekor, ett oslagbart sätt att synas

Ditt fordon är det absolut enklaste sättet att sprida företagets affärsidé och varumärke 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året!

Bildekor har visat sig vara ett kostnadseffektivt sätt att nå ut med ett budskap. Bra bilreklam exponerar ditt företag, hemsida eller produkt för tusentals potentiella nya kunder samt skapar tryggare relationer och förtroende till den befintliga kundkretsen. Dessutom syns du bättre gentemot dina konkurrenter.

 

Vinylfolien som används till bildekor och bilreklam är material av hög kvalitet som tål både väder och vind, och självklart även om du tvättar din bil ofta.

Helfoliering

Helfoliering -fräckt och superskydd av lacken

Helfoliering började i mitten av 80-talet i Tyskland. Då dom typiska beige taxibilarna var svårsålda var det någon som kom på att att man kunde klä dom i vinyl för att när bilen gjort sitt ta bort vinylen och återställa bilen till sitt ursprungliga skick. Mycket har hänt med materialet sedan dess, folien och limmet och inte minst användningsområdena har utvecklats men tekniken är i grunden den samma. I Sverige har helbilsfoliering funnits i många år, främst bland taxi- och budbilar men på senare år har det även blivit stort bland vanliga företag och privatpersoner.

Du kanske gillar din bil men är trött på färgen. Eller så kanske du helt enkelt vill byta färg ibland. Man kan ju lacka om men för en proffsigt utförd hellack få du räkna med att betala mellan 40 och 60 tusen samt att en omlackad bil i regel är mer svårsåld än en bil i standardfärg.

Stenskottsskydd

Montera stenskottskydd på bilens utsatta ytor

Här monterar vi en transperent film som är 150 micron tjock för att stå emot stenskott och normalt slitage på särskilt utsatta ytor.

Filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar och bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning.

Det optimala är givetvis att lämna in bilen när den är helt ny, innan du hinner får skador i lacken.

Tillverkaren lämnar hela sju års garanti på materialet!

Till skillnad mot en helfoliering, då vi klär in hela bilen, monterar vi här bara de mest utsatta delarna till exempel fronten, framskärmar, huv, hjulhus och eventuellt backspeglar.

Vilka delar man applicerar på skiljer lite från olika bilmodeller.

Monteringstid för en normalstor personbil är en arbetsdag.

Du vet väl att du kan boka fri lånebil medan du väntar!